Additionals

Om de mogelijkheden van de Justpaint Krijtverf optimaal te kunnen benutten hebben wij een aantal prachtige aanvullende producten ontwikkeld. Overigens zijn deze producten ook prima met andere verven te combineren.

Vernis (Extra Mat, Satijn, Glans)

Deze waterverdunbare acrylvernis vergeelt niet en kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, pleisterwerk, behangpapier en ondergronden die geschilderd zijn met latex, krijtverf of acrylverven. 

 

Meer informatie

Kalkpasta

Deze waterverdunbare kalkpasta is speciaal ontwikkeld om onbehandeld hout, of hout voorzien van een dunne laag kleurbeits  te kalken. Het kalken van meubels en vloeren is een traditionele afwerking. 

 

Meer informatie

Glaceerverf

Is een uniek waterverdunbaar product op acrylbasis, en dient om in combinatie met een ondergrondkleur decoratieve verfeffecten te maken. De Glaceerverf kan worden gemengd met gekleurde latex, zijdeglans acrylverf of krijtverf.

Meer informatie

Patina

Is een waterverdunbaar acryl product waarmee geverfde of vergulde oppervlakken worden behandeld teneinde een oud en antiek uiterlijk te maken.

 

 

Meer informatie

Craquelé Medium

Justpaint craquelé medium is een waterverdunbaar product dat een latexverf of krijtverf laat barsten tot een decoratief craquelé effect.

 

 

Meer informatie