Krijtverf

voor hout en muren
waterverdunbaar

Krijtverf is een product dat speciaal ontwikkeld is om hout of muren te voorzien van een prachtige matte kleurlaag. Met krijtverf geeft u muren, meubels, houten gebruiksvoorwerpen, vloerplanken een prachtige uitstraling. De verf is totaal mat en laat zich eventueel gemakkelijk doorschuren of behandelen met patina, boenwas of krijtpasta. Door de verf van enkele lagen Justpaint acrylvernis te voorzien is deze tevens geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn zoals tafelbladen. Indien men de verf wat extra met water verdunt wordt deze transparant en kan de verf uitstekend worden gebruikt om hout van een transparante kleurlaag te voorzien. De verf is goed mengbaar met Justpaint acryl glaceerverf voor decoratieve effecten op muren.

 

■ voor muren en houtwerk 
■ een krijtmat fluweel resultaat
■ prachtige kleuren
■ een heerlijke verf om mee te werken
■ goed afwasbaar

 

Werkwijze

De ondergrond dient schoon en vetvrij te zijn. Ondergronden die reeds geschilderd zijn mat schuren en eventueel voorzien van een laag grondverf. Op muren kan de verf gerust over latexverflagen worden toegepast. De verf goed oproeren en eventueel met wat water verdunnen. De verf laat zich gemakkelijk verwerken met kwast of roller en droogt snel.

Foto: Were Home
krijtverf

Technische informatie

Verdunnen : de verf kunt u eventueel met water verdunnen.
Rendement : afhankelijk van de ondergrond 8 tot 10m2 per liter.
Verwerken : alleen binnen, altijd goed ventileren.
Bewaren : bus goed gesloten en vorstvrij bewaren.
Droogtijd : afhankelijk van temperatuur 1 - 3 uur.
Reinigen gereedschap: direct met water. Verf hoort niet in de gootsteen. Gebruik daarom altijd een emmer, laten bezinken en het bezinksel evenals  eventuele verfresten inleveren bij een inzameldienst voor chemisch afval.

IMG_2147
IMG_2146